Искуства

Елиси за модели на гумењари од пластика,балза

Print PDF

Чешки елиси за гумењари                Американски елиси за гумењари

                    

Елиси за големи гумењари од балза           Гума за модели на гумен погон

 

Американските елиси, се со должина од 15 сантимери и се користат за мали гумењари.Нив ги движи моделарска гума од 3 милиметри.

Чешките елиси се исто така со должина од 15 сантимери и се користат за мали  гумењари,Добри се за гума од 3 милиметри

Елисите од балза  имаат должина од 22 сантиметри и се користа за движење на  модели на гумењари со должина од 40 сантиметри.Имаат одлични перформанси,лесни се и добро го влечат моделот.

Моделараската  гума од 3 милиметри,специјално изработена,исклучиво може да се користи за движење на малите гумењари.

Овие видови на елиси ги имаме,како и помали количини од моделарската гума.

contakt

Моментално on-line

We have 8 guests online
English Bulgarian Serbian Irish Macedonian

Посетеност на сајтот

mod_vvisit_counterДенес27
mod_vvisit_counterСевкупно249717

Соработници

Banner

Барај

Developed by sam-digital.com